×

Når det haster kan det være en god løsning å kontakte en hjelper direkte.


Zak

Viken,Oslo

Zak

Timebetaling Avtales

IKEA-MONTØR Roger Haugen

Viken,Oslo

Voksen mann med allsidig erfaring. Har montert IKEA-møbler i ca 6 år på heltid. IKKE KJØKKEN og BAD, monterer IKKE vegghengte møbler. EKSPERT på PAX-GARDEROBER og SENGER fra IKEA. Monterer også elektroniske dørlåser "Yale Doorman" etc. Ta gjerne kontakt, og opplys type(r) og antall møbler, pluss ønsket tidspunkt for monteringen. PAPP o.l. kan fjernes og leveres på godkjent mottak Mvh IKEA-ROGER

Timebetaling kr. 295

Anette

Viken,Oslo

Voksen dame som tar de fleste typer oppdrag sammen med mine to sterke sønner på 23 og 19. Vi har bil og stor tilhenger.

Timebetaling Avtales

Xhevahir

Oslo

Vi har mye erfaring med betong og bygging arbeider. I tillegg er vi veldig flinke med montering av diverse møbler. Ta kontakt hvis du trenger hjelp med noe! Mange av oppdragene løser vi med en gang.

Timebetaling Avtales

Inge

Viken

Utdannet kokk. Hobbygartner og passe nevenyttig. Disponerer bil og tilhenger.

Timebetaling Avtales

Sten

Viken,Oslo,Innlandet,Vestfold og Telemark,Agder

Tømrer med 20 års erfaring.

Timebetaling Avtales

Andreas

Vestfold og Telemark

Trenger du en erfaren personlig fotballtrener med utdanning? Jeg har utført del 1- 4 i grasrot trener utdanning. Fotball trener for barn. Jeg planlegger og ta mer spesial utdanning for og hjelpe barn med særskilte behov. Jeg tilbyr de 4 første timer gratis. Etter det tar jeg 200 kr i timen. All planlegging og tilrettelegging er gratis. Ingenting er bindende. Jeg tilbyr dette for og hjelpe. Krav er at barnet er 8- 12 år. Det kan være både gutter og jenter. Jeg tilbyr vanlig fotball trener. Samtidig jeg og trener keepere. Håper og høre fra akkurat deg. Jeg bruker kontrakt for minst mulig misforståelser. Så tilbyr jeg snekkeroppdrag og transport i stort omfang. Jeg kommer alltid på gratis befaring først :-)

Timebetaling kr. 200

Sofian

Vestfold og Telemark,Agder

Trenger du data hjelp? Matte hjelp/undervisning over zoom/discord? Kjøring/flytting/handling? Jeg stiller gjerne frem. ? Jeg går siste år på data ingeniør linjen ved UiA i Grimstad, og er frivillig i Frivilligsentral her i byen. Og jobba som leksehjelper for barn og ungdomsskole studenter :) Jeg har bil, og kan være behjelpelig med alt.

Timebetaling Avtales

Alen

Viken,Oslo,Innlandet,Vestfold og Telemark

Transport, hagearbeid, Kløyving av ved og mye mer. Sør-Norge (Viken). Ta kontakt om du har noe som må gjøres.

Timebetaling Avtales