Et konsept fra appos tar form

Vi har på kort tid blitt en av Norges ledende aktører innen formidling av oppdrag.  Tilbakemeldinger bekrefter at markedet ønsker en tjeneste der også småjobber er velkommen. Vi fremhever dette med å bygge merkenavnet MinSmåjobb.

Vi bygger Norges største nettverk av private hjelpere men vi er også en plattform der du finner fagfolk til de store prosjektene. Tjenesten er  jordnær, ekte og inkluderende. Alle er flinke til noe som andre synes er vanskelig og mangfold er, og vil i fremtiden være vår styrke. Er du hyggelig, pliktoppfyllende og følger Norsk lov er du hjertelig velkommen hos oss.

Det finnes ingen ferdig løsning for det vi skaper og vi må gjøre det “the hard way”. Vi må lage vår egen kode og det tar tid og er veldig komplisert. Det krever at vi har tålmodige brukere som gir oss litt ekstra forståelse når ting går galt. 

Vi er ditt alternativ til å henge opp «hjelp ønskes» i nærbutikken når hagen skal ryddes og stedet der du kan diskutere dine større prosjekter med fagfolk, men husk at valgmuligheter krever veloverveide beslutninger. Norsk lovverk må følges og ufaglærte må aldri velges til å gjøre en fagpersons jobb.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om vår tjeneste eller lurer på hva du kan forvente av oss fremover. Kontaktskjema