Et konsept fra appos tar form

MinSmåjobb.no så dagens lys 1. september 2019 og har i løpet av denne tiden fått over 23 000 registrerte brukere og over 5 800 registrerte hjelpere. Vi har på kort tid blitt en av Norges ledende aktører innen formidling av oppdrag og det viser at mange er nyskjerrig på tjenesten vår.

Vi bygger Norges største nettverk av private hjelpere men vi er også en plattform der du finner fagfolk til de store prosjektene. Tjenesten skal være jordnær, ekte og inkluderende. Alle er flinke til noe som andre synes er vanskelig og mangfold er, og vil i fremtiden være vår styrke. Er du hyggelig i din kommunikasjon, pliktoppfyllende og følger Norsk lov er du hjertelig velkommen hos oss.

Det finnes ingen ferdig løsning for det vi skaper og alt må gjøres “the hard way”. Vi må lage vår egen kode og det tar tid og er veldig komplisert. Det krever at vi har tålmodige brukere som gir oss litt ekstra forståelse når ting går galt. 

Vi er ditt alternativ til å henge opp «hjelp ønskes» i nærbutikken når hagen skal ryddes og stedet der du kan diskutere dine større prosjekter med fagfolk, men husk at valgmuligheter også krever ekstra veloverveide beslutninger. Norsk lovverk må følges og ufaglærte må aldri velges til å gjøre en fagpersons jobb.

Kontakt gjerne kundeservice om du har spørsmål om vår tjeneste.