Et konsept fra appos tar form

Vi har bedriften du trenger til ditt proffoppdrag, men småjobber og sjauing skal også ha en plass hos oss og vi fremhever dette ved å bygge merkenavnet MinSmåjobb.

Med over 8500 fagfolk, privatpersoner og sjauere har vi Norges største nettverk av hjelpere og vi er ganske sikker på at vi har den kompetanse og arbeidskraft du trenger. Tjenesten er jordnær, ekte og inkluderende. Alle er flinke til noe som andre synes er vanskelig og mangfold er, og vil i fremtiden være vår styrke. Er du hyggelig, pliktoppfyllende og følger Norsk lov? -da er du hjertelig velkommen hos oss.

Vi er under utvikling, og med våre hårete mål vil vi nok være det i lang tid.  - Du må derfor forvente noe forbedringspotensiale når du bruker våre tjenester.

Vi er ditt alternativ til å henge opp «hjelp ønskes» i nærbutikken når du trenger hjelp i hjemmet eller når hagen skal ryddes, men vi er også tjenesten du går til når du vil diskutere dine større prosjekter med fagfolk. Vær oppmerksom på at valgmuligheter også krever veloverveide beslutninger. Norsk lovverk gjelder og ufaglærte skal aldri gjøre en fagpersons jobb.

Sjekk gjerne "Våre vurderinger", som gir et ærlig bilde av erfaringer våre brukere har på plattformen.

Kontakt oss om du har spørsmål eller lurer på hva du kan forvente av oss fremover. Kontaktskjema