×

Et konsept fra appos tar form

MinSmåjobb.no ble født 1. september 2019 og har i løpet av denne perioden fått over 14 000 registrerte brukere og over 4 000 registrerte hjelpere. Med dette har vi blitt en av Norges ledende aktører innen formidling av små og store oppdrag og det viser at mange er nyskjerrig på tjenesten vår.

Det finnes ingen ferdig løsning for det vi skaper og det må gjøres “the hard way” ved å skrive vår egen kode. Dette tar tid og er veldig komplisert. Det krever på mange måter at våre brukere er prøvekaniner i vår søken etter den perfekte måten å formidle oppdrag og vi er avhengig av tålmodighet og ikke minst at våre brukere gir oss tilbakemeldinger underveis om hvordan tjenesten oppleves.

Selv om vi har langt igjen har vi også på denne tiden klart å lage en godt fungerende tjeneste som vi får mye skryt for. Det er fantastisk givende å bygge en tjeneste som engasjerer så mange mennesker og vi ser at mange finner god hjelp og at våre hjelpere nesten alltid får 5 stjerner etter utført oppdrag! Hvordan så mange flinke hjelpere har funnet veien til oss vites ikke, men vi håper trenden fortsetter.

Det er gratis å legge ut oppdrag, og det er gratis for hjelpere å diskutere oppdraget på chatten vår. Gebyr påløper først når hjelpere får jobben eller det avtales direktekontakt. Vår unike prisstruktur gjør at dersom befaring ikke er nødvendig er det kun hjelperen som får oppdraget som betaler en liten avgift til oss.

I tillegg til retterdige gebyrer skal vår tjeneste være et hyggelig møtested der man kan forvente å bli snakket til på en hyggelig og respektfull måte enten man har rollen som hjelper eller som oppdragsgiver.

Dersom du ikke allerede er registrert er du hjertelig velkommen. Døren er både høy og bred dersom du er hyggelig og respektfull i din kommunikasjon med dine medmennesker.

Husk at kundeservice er her for å hjelpe deg :-)